НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Росен Желязков пристига в Бургас

Председателят на Народното събрание Росен Желязков ще открие в Бургас на 2 октомври 61-ото заседание на Комитета по културни, образователни и социални въпроси на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество (ПАЧИС).

На откриването на форума изказвания ще направят ръководителят на делегацията на Народното събрание в Асамблеята Петър Кънев, генералният секретар на ПАЧИС Асаф Хаджиев. Гост на събитието ще бъде председателят на Държавна агенция за закрила на детето д-р Теодора Иванова, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

“Ролята на парламентите за укрепване на политиките в областта на закрилата на детето в държавите-членки на Черноморското икономическо сътрудничество” ще бъде основна тема на заседанието. По нея проект на доклад ще представи арменският депутат Гегам Манукян, изказвания ще направят членове на българската делегация в ПАЧИС.

Предвижда се Комитетът по културни, образователни и социални въпроси на ПАЧИС да обсъди доклада по основната тема. Очаква се участниците да определят темата, датата и мястото на следващото заседание на комитета.

Източник: ИА Фокус

Подобни публикации

Back to top button