ИкономикаНовиниПрепоръчани

„ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД набира доброволци

Кандидатите трябва да са пълнолетни жители на град Бургас, град Камено и с. Братово

Във връзка с експериментално прилагане на “Методология за прилагане на добрите практики на олфактометрията за оценка на качеството на въздуха и управлението на неприятните миризми”, разработена в рамките на  проект „Инсталация за пречистване на технологични води за по-добро управление на речните басейни“ – LIFE WATEROIL (Process water treatment unit for better river basin management „LIFE20 ENV/BG/001042“), набираме доброволци за провеждане на тестово органолептично измерване  на миризми на територията на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД и по периметъра на работната площадка.

Кандидатите трябва да са пълнолетни жители на град Бургас, град Камено и с. Братово, и да са в добро здравословно състояние (без респираторни заболявания). Участието в тестовото измерване е доброволно и безвъзмездно.

Срок за заявяване на участие: до 16:00 ч. на 16.06.2023 г., на адрес: LifeWateroil@neftochim.bg. Не забравяйте да оставите трите си имена, телефон за връзка и имейл адрес.

Дата на провеждане на измерването – 23.06.2023 г. от 09:30 до 12:30 ч.

За допълнителна информация, пишете на посочения по-горе е-мейл адрес.

За справка: Проектът LIFE WATEROIL получи частично финансиране от Европейския съюз по Програмата LIFE, като инициатива, подобряваща екологичната обстановка в региона. Партньори в този проект са „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД, Община Бургас, Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и EUROVIX SPA – водеща италианска компания в областта на приложните биотехнологии.

Източник: flagman.bg

Подобни публикации

Back to top button