ИкономикаНовиниТОП новини

Възможностите за финансиране по Плана за възстановяване и оперативните програми ще бъдат разяснени пред бизнеса и неправителствения сектор в Бургас

Възможностите за финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост и оперативните програми за периода 2021-2027 година ще бъдат представени пред бизнеса и неправителствения сектор в Бургас. Това ще се случи по време на информационен форум, организиран от Бургаската търговско-промишлена палата и център “Европа Директно”, съвместно с Областен информационен център.

Събитието ще проведе на 12 април в конферентната зала на хотел “България”, а началото е в 15:00 часа. Участието е безплатно, съобщиха организаторите. Модератор ще е Боряна Желева от екипа на “Европа Директно” – Бургас. В рамките на форума ще бъде представена и мрежата Enterprise Europe Network (EEN).

EEN помага на предприятията да въвеждат иновации и да се развиват в международен мащаб. Това e най-голямата мрежа за подкрепа на малките и средните предприятия (МСП) с международни амбиции, която функционира в световен мащаб. В нея са представени експерти от членуващите организации, които са известни с високите си постижения в областта на подкрепата за бизнеса.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button