НовиниСпорт
Популярно

Милена Николова спечели и Купа България

Милена Николова вече е хегемон в боксовата си категория, спечели и Купа България

Тя е отличничка от Френската гимназия и много талантлив състезател

Талантливата бургазлийка Милена Радославова Николова се превърна в тотален хегемон в боксовата си категория – до 52 кг за момичета и спечели Купа България от Държавно лично отборно първенство.

14-годишната талантлива спортистка се представи блестящо на ринга и не остави никакви шансове на конкуренцията си. Треньорът и Калоян Димов от БК “Победа Черноморец” бе изключително доволен от успеха й.

Милена е възпитаничка на ПГРЕ “Георги Стойков Раковски” с профил френски език. Тя е отлична ученичка и една от малкото състезателки, които не са от спортни училища, профилирани с бокс. В женския бокс в Бургас до сега не е имало успехи като нейните.

Талантливата спортистка се прочу в боксовите среди преди година, когато се представи блестящо на първото си състезание и стана вицешампион.

Тогава никой от противниците не я слагаше сред фаворитите, а бургазлийката мачкаше с лекота опонентите си, загатвайки за изключителен потенциал. След това тя започна да печели турнир след турнир, превръщайки се в сензация.

Източник: flagman.bg

Подобни публикации

Back to top button