ИкономикаНовини
Популярно

Какво ще правят сезонните работници след края на лятото?

Следващите 40 дни ще са доста натоварени за ангажираните в туристическия сектор

Сезонните работници по морето трябваше да проявят доста търпение преди старта на активния туристопоток. Реално сезонът започна преди няколко дни – на 14 юли. И въпреки, че вече никой не бърза да отваря летните обекти преди средата на юни, персоналът им бе назначен още в началото на месеца.

Сега предстоят 40 силни дни, които ще са доста натоварени за ангажираните в туристическия сектор, но това не пречи на по-прозорливите да помислят и за следващото си работно място, още преди да са почувствали първия полъх на есента.

Мислещите в дългосрочна перспектива за живота си със сигурност са прегледали няколко опции, сред които е и работа в чужбина.

Една от най-предпочитаните позиции, даваща възможност да спечелиш пари в Европа, е тази на работещите в големите логистични центрове. По данни на водещата компания в подбора на персонал – OTTO Work Force, много хора избират да управляват мъдро времето си, така че то да бъде правилно разпределено между работа и личен живот, а Нидерландия се очертава, като все по-предпочитана дестинация.

„В Нидерландия зимите са меки, извършваме организирано настаняване и не се изисква никаква специфична квалификация. Едно средно разбиране и говорене на английски език е напълно достатъчно, за да започнете работа и да подпишете трудов договор за шест месеца“, коментират от екипа на OTTO Work Force.

В момента фирмата има над 25 000 служители, назначени в складовите бази в Нидерландия. OTTO Work Force си партнира с едни от най-добрите компании в страната на лалетата, сред които DHL, CEVA, DSV, Томи Хилфигър и други световноизвестни брандове.

„Вече започнаха записванията за септември и октомври. В офиса ни в Бургас екипът е с увеличен ресурс, за да можем да обработим бързо всички документи за кандидатстване. Необходими са ви единствено лична карта или паспорт и банкова сметка. За всички стъпки от подготовката ви за заминаване, получавате пълно съдействие от сътрудниците ни в офиса“, коментираха от мениджмънта на фирмата.

Източник: flagman.bg

Подобни публикации

Back to top button