ИкономикаНовиниПрепоръчани
Популярно

Бургас е пример за обединяване на усилията

Бургас е пример за обединяване на усилията, когато трябва да търсим градивни решения, каза областният управител Мария Нейкова

Бургас е пример за обединяване на усилията, когато трябва да търсим градивни решения, каза днес областният управител проф. Мария Нейкова. Тя участва във форума “БГ Туризъм – Лято 2023”, който се организира от Българската телеграфна агенция (БТА) преди началото на идващия летен сезон.

Нейкова изказа благодарност на БТА, че за трети пореден път организира този форум в търсене на решения, които ще подобрят условията за туризъм в Югоизточния планов район и в Бургаска област в частност.

Според нея тези срещи са необходими, за да може бизнесът да постави своите въпроси. Проф. Нейкова благодари на кметовете от областта и представителите на туристическия бранш, че с общи усилия търсят решения, включително и по отношение на настаняването на бежанците от Украйна.

Във форума “БГ Туризъм – Лято 2023” присъстват представители на Министерството на туризма, на парламентарната Комисия по туризъм, ръководители на държавни и контролни институции, представители на местната власт, браншови организации, лечебни заведения, експерти в сферата на туризма и общественици.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button