КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

“Егаси феста” през уикенда в Бургас

Ще има сблъсък между хип-хоп легендите Глави, Спенс, Слим, Румънеца и Енчев и новите звезди в два поредни дни

Въпреки че Бургас вече се утвърди като фестивална столица на България това лято, този уикенд ще бъде още по-невиждан и запомнящ се. Ще има сблъсък на стари и нови звезди на Морска гара.

Двудневният фестивал носи свежото име “ЕГАСИ ФЕСТА”, включващ над 25 хип-хоп имена.

Първото издание на „ЕГАСИ ФЕСТА” стъпва със замах на фестивалната сцена в България, разтърсвайки морския град в два поредни дни 25-ти и 26-ти август, за да представи две епични хип-хоп вечери, тематично разделени на старата школа и новата вълна.

 

В музикалната програма на 25.08 /петък/ ще чуете най-емблематичните имена от BG хип-хоп изпълнителитена всички времена в т.ч. Гумени Глави, Спенс, Слим, Румънеца и Енчев, Рап Нация, Лора Караджова, GOODSLAV, NDOE, Лошите, Бенджамини, Силвия от Антибиотика, Lil Sha, Tufo, RBR, DJ Dian Solo, DJ Marti G, DJ FED и много други.

 

Програмата на 26.08 /събота/ включва част от най-актуалните съвременни трап, дрил и “New school” изпълнители като FYRE, Dim4ou, Mom4eto, Явката DLG, Секта, DJAANY, PG & Drink, GOCATA, THEO, DJ POKERA и други.

“Невероятно е да видим музикалните легенди на българската хип-хоп и рап култура. На 25 август за първи път ще видим на една сцена Sniper Records и R&B Records, допълнени от легендите Рап Нация, Румънеца и Енчев, NDOE, Лора Караджова и GOODSLAV. През втория фестивален ден на сцената ще се качат новите звезди от трап и дрил вълната с Dim4o, FYRE, Mom4eto,DJAANY,PG&Drink, QvkataDLG, Секта,GOCATAи други.Старта на двете фестивални вечери е от 18.00 ч., като партито ще продължи до 03.00ч., защото превръщаме Морска гара Бургас в най-големия клуб на открито”, споделят организаторите от Fest2You.

Организатор на събитието е консорциумът “Fest2You”.

Билети могат да бъдат закупени от касите на EasyPay, еPayGo иBilet.bg. https://bilet.bg/bg/events/preview/4154?flush=1 https://epaygo.bg/6175886511

Източник: flagman.bg

Подобни публикации

Back to top button